Bemutatkozás

Kispál Dániel vagyok, több mint 10 éve egyéni vállalkozó, az árnyékolástechnika megszállottja. Szabadidőmben és munkámból kifolyólag egyaránt rengeteg időt töltök a redőnyök, a zsaluziák és az egyéb kültéri-, illetve beltéri megoldások tanulmányozásával, mert meg vagyok győződve arról, hogy ezek az eszközök többre hivatottak annál, minthogy egyszerűen távol tartsák otthonainktól a napsugarakat.

Hosszú évek óta figyelemmel követem az ágazat globális alakulását, így határozottan állíthatom, hogy óriási fejlődésen ment keresztül Magyarországon is az árnyékolástechnika. Mivel rengeteg a tévhit és a félretájékoztatás a szegmensben, úgy döntöttem, hogy elindítom ezt a blogot, melyben teljesen objektíven szeretnék segíteni az embereknek az árnyékoló- választásban és az egyes termékek megismerésében.

Kispál Dániel egyéni vállalkozó

Elérhetőség

E-mail: kispaldaniel724@gmail.com

Telefonszám: Telefonos egyeztetéshez első körben keressen e-mailben, vagy a főoldalon található kapcsolat űrlapon keresztül. Munkákból kifolyólag sajnos sok esetben nem tudom felvenni a telefont. Köszönöm megértését!